Lite bilder

undra vad ja flinar åt ha ha ha

alltså , helt otroligt ser jag ut som en seriefigur juuu

he he radar paret

Ja onekligen den finaste i världen


Ny vecka

Startade med att inhandla de sista böckerna till kursen.
Denna kurs känns som den största och emst betydlesefulla,
misstolka mig rätt, alla kurser e såå viktiga.
Socialt arbete, spännande.
Tyvärr har jag gjort massa andra onödiga saker idag, eller ja mindre viktiga,
Har fått akuttid hos tandläkaren på liljeforstorg,
vars jag inte hittar, ska bl spännande, ska laga min tand,
åt en ölkorv igår och ja ,,,tanden fastnade...aj aj det kan bli dyrt .
Sen ringde gulla, alltid kul o tjöta med henne...
o lite andra viktiga samtal jg sitter med nu, they are secret serru :)
Toaletten e grymt snygg, man vill vara kvar där ,
inte riktigt klar, bara små detaljer kvar..jippie, det är porr kan jag säga.
Så nu käka lite, kika hem till gården o sen planera min färd till
dagens action/drama ....
Till dess, puss

Hemma i stöket

När jag kom hem från skolan trodde jag seriöst någon hade dött
det var helt upp och ner vänt klart dte blir ju så när man ska fixa o dona
Det tog några dagar
att få röjt På lördagen tänkte jg att avlasta lite jag plus tre barn tog
bussen till fyrisbadet och njöt rena blev vi, en tanke med besöket sen
var dte gott att ta bussen till city shoppa lite kläder till barnen på hm
avsluta med en glass i stan och sen ytterligare ett besök på bauhaus
där kan jag lova har vi vart en o
annan gång dessa veckor borde man inte få rabatt???

Älvsbyn

Japp nu e jag här, såååå kul o träffa alla klassmates idag :) Intressant dag, älskar detta. längtar iofs lite hem, men inte mazza, här finns toa o dusch o kul sällskap :) Hi hih löve u honey ;)

Godnatt

Nu strax sova, imorn flyga tidigt till Luleå, hur ska detta gå , jag som e supertrött nuförtiden :) Aja i guess föreläsingarna kommer hålla mig sysselsatt. Vår lärare ska bjuda oss på surströmming på onsdag kväll, coolt, aldrig käkat det, Jojje jobbar på med badrummet, inte klart dock , men fick duschat igår igen på hans jobb. Idag åkte hans mamma och man hem, det e trist , det e så kul o se dem :) Adrian ligger och springer upp o kramas, det e ju bara så myz. Nu packa klart väska o snart sussa , e super trött pössss

Hm

Ingen bra dag... Åkte hemifrån...sitter på bussen Vet inte vart jag ska gå av....Falkenberg kanske? E så känslig just nu, riktigt jobbigt. In te city nu o fika med en vän Camilla:) Hon e riktigt trevlig att tjöta med, sen ska jag irra planlöst På Uppsalas gator:) Rjing

Torsdag va

Fick frukost på sängen vilket gjorde mig super glad, har känt mig nere några dagar , så det var välbehövligt.TACK J
Annars ingen speciellt bra dag, tankar tårar ångest illamående och nu resultat trötthet av det. Imorogn blir en bättre dag va? Hoppas det.
Ensam hemma , adde i boden så klart, musiken e vansinnigt hög så jag slipper höra mina tankar och känna efter.
Jag vill må bra, det vill jag verkligen, försöker lite till....men bara lite....

Redovisning

Ska jag ha på måndag, och som alla andra gånger är jag skitnervös, vill ju vara kreativ och komma på ngt nytt, utveckla mig, passa påå nu när vi har hjälp och å plats att göra bort oss pch sen få feedback.....o va nervös jag e 
Det jag känner nu att jag borde göra i denna redovisning är färger former ljud men hur skall jag komponera ihop allt och sen förstå vad jag ville ha ut av allt? Hi hihi thats for me to find out.

Idag började Adde klass 5 i gamlis skolan, verkade vara en lugn och fin skola förutom att alla föräldrar var stenåldersgamla, shit va ung jag kände mig o inte snacka om jojje då hi hi. Anyway vart han minsann lite nervös när jag lämnade han innan, ska bli kul o se hur han hade det när jag hämtar han :)

Tjing tjin nu ska tankar färger och former flöda utav bara tusan

Godmorning eller god middag

Nu har jag bränt 1600:- på skolböcker, känns faktiskt inte als jobbigt eftersom jag vet att det gynnar mig i slutändan.
Jojje fixar vidare i badrummet, adde spelar wow ute i boden och jag har gjort ett data bord mitt i köket (kamminen) what to do :) Så nu bränner jag lite nya låtar jag fixade hem igår....
Resan fixad till Luelå nästa vecka, boende skuss alltihopa, det e så skönt i Älvsbyn, där e man verkligen ett med klassen. Jupp längtar som tusan.
Fick även tag i Adrians nya rektor innan, de har ju lixom glömt o skicka info om när hur var han börjar, men nu vet jag, imorn 8.10 och det går buss utanför dörren , hur bra som helst :)
Aldeles strax ska vi hem till jojjes mormor och morfar och käka, jojjes mamma med make kom inatt så det ska bli mysigt att umgås lite, hon e verkligen världens goaste människa, fast det är alla i hans släkt :)

Puzz

Sommarlov från bloggen

Kan man säga , tre veckor och tre dagar eller ngt :)
Hm vad har då hänt här i mitt liv på den tiden .....
Jag har vart i falkenberg en vecka och sagt hej, känns knasigt att komma hem, känner mig inte omtyckt som förut,
det kanske är min egna hjärna det känns så, men jag tror folk börjar glömma mig lite .

Aa vad kan jag begära, valde lite k'ärlek och plugg före min hemstad, men det känns samtidigt som det enda rätta för att jag ska kunna utvecklas som en människa med egna tankar och egna känslor.
Önskade att någon verkligen kom och såg var jag bodde, hur jag bor och lever var dag, men ingen kommer och det suger verkligen. Tack o lov ska jag till skolan nästa vecka , det blir lite action. Sen när gulla börjar närma sig slutdatum för bebisankomst tänkte jag åka ner ett par veckor och förhoppningsvis vara där i samma veva.....hade vart toppen. Snart dax för mor o far att få höra min nyhet oxå, händer en del.

Just nu har vi kastat ut ett gammalt badrum och påbörjat ett skönhetslyft av dess like, jag kan inte ta på mig creds att jag gjort överdrivet mycket just i badrummet men jag har som alla kvinnor gör skött markservice med tre barn vilket de flesta fattar att dte innefattar städ mat tvätt och massa annat, alltså inte ens tid för att hångla eller mysa....
suck,,,let it be over soon...hi hi. Idag fick vi tebax toastolen åtminstonde så nu slipper vi pissa bakom boden eller åka in te stan för att göra ett A :) Duschat har vi gjort hemma hos Hamze och Kari , tur det , men inte mycket..hi hi:) Duschade igår får väl nöja mig med det ..... Nu kom Jojjes bror o ska hjälpa till med toa lite, själv sitter jag vid datan , inte heller gjort på skitlänge, köpte en skrivare för 90kr så nu kan jag skriva ut mina arbeten i alla fall, så nu planerar jag redovisningar för fulla muggar. Igår åkte Leon hem och idag åkte Alvis hem, jag o Alva hade mys till pippi idag, båda tvärsomnade, nice :)
Nepp nu dricka en kopp te, förresten jag slutade röka för ett par veckor sedan och s utade med kaffe med, inte dåligt va :)RSS 2.0