Falkenbergs summering :)


" Fina Georgos och Alva den minsta på 4 :)

Jag och Ludwig ,Gullas bebis

Min Adrian 11 år och lille Ludwig

Linnea en utav mina äldsta vänner :) Härligaste leendet :)

Åsa en utav mina käringar (vi är 4) Underbara roliga människa :)

Ludwig :)

Gulla den tredje käringen med sin förstfödda Ludwig

Syster Keina och Adrian Jultomten och Nissen i stafsinge 2010


Jul i halland

Som vanligt mycket:) mamma med skadad arm och ändå full fart :) Vår mamma är cool :) måste vara den coolaste ! Brorsan e oxå cool fast han tänker för mycket, undra om det är julen som gör det eller det alltid är så Det är nog alltid så , han är besviken på mänsklighetens nonchalans till medvetendet Förstår han precis i det mesta han tänker Syster kan man knappt säga ett ljud förena hon blir upprörd , eller är det jag som låter irriterad Andra syster med mest bekymmer är oxå den lättaste själen i rummet Hur blir det så? En eloge till dig Andra syskon bara passerar förbi , De flesta eller alla är mig varmt om hjärtat även om jag ibland inte talar Samma språk, firade jul med de bästa . Ok julmat är viktigt för de flesta och så även för mej Men viktigast är nog ni , ni som gjorde min hemkomst till en varm och mysig tillvaro Min mor o far för deras engagemang kring oss barn, mat paket gran samvaro. Nu åker jag och min Adrian hem, mitt nya andra hem, Uppsala där min älskade finns och även där min framtid finns Skönt när jag i mitt hjärta vet var jag tillhör! Tack för denna jul och hoppas vi snart ses igen

Falkenberg

Hemma,,,,,,Mysigt men saknar någon;

Träffat alla mina fina vänner, saknat er ska ni veta

Puss o kram

Jul och stress

Mycket hänt och mycket som kommer hända. Vart mycket upp och ner, en omställning att bli mamma igen . Man tror man är så säker på allt men det är man inte! Man känner och tror saker som inte finns eller aldrig inträffat Jobbigt med känslor som går upp o ner fram o tebax. Känner mig ändå ganska stabil i humöret nu men jag är medveten om hur jag är Man kämpar, alla kämpar för att det ska bli så bea som möjligt Denna vecka har jag inte jobbat alls, känt mig tung. Magen börjar bli tung, imorn är det redan v 26 :) I övrigt har jag mått bra.. Gått en hel del för o inte bli stel. Bebisen ligger antagligen på en nerv på vänster sida för mitt ben sover och värker Jag o j har kört runt o fixat grejer i veckan, 2besök hos barnmorskan och då informerades jag om att en stor bebis bor i min mage, visste jag redan.Adde vägde 4 kilo så :) Annars lite julklappar och gran o sånt:) I lördags åkte jag o j till Sthlm för att fira årsdag. Kollade på stand up komedi. Det var skitkul. Maten var sådär men sällskapet räckte för mig. Igår söndag hade vi kalas för Leon och det var jätte lyckat:) Han var världens lyckligaste grabb:) Idag fick jag o Adde skiss av svärmor till tåget . Så nu sitter vi och lyssnar på music jag o Adde Många pussar , nu sparkar bebis mig hihi :)

Lucia

Är det idag, jag har vart och tittat på Adrian. Det var jättefint.
Efter det gick jag hem och samtidigt hade jag samtal med mor över mobilen.
Hon pratade på som alltid och likaså jag.
Helgen har jag spenderat på jobbet, kändes igår när man kom hem vid 22.30 att man hade gjort många timmar under helgens förlopp. så många att jag glömde fira tredje advent hemma??
Ok det får vi ta, men att gå ut i tunna tights e väl inge smart när det e så kallt som det är va :)
Anyway allt är mest mysigt just nu, har spenderat tid med min mage och legat och kikat på när hon där inne far runt och har sig, det e coolt att dte kan bukta ut i huden och man kan följa varje rörelse hon tar. Nej jag vet inte om det är en tjej, men det känns så, eller så hoppas jag det, om inte annat har vi Alva så jag blir inte tjejlös i alla fall hi hi :)
Idag har jag pendlat mellan att må sjukt bra och må sjukt dåligt, alltså en sväng i de gravdias värld, gråtiti skrattat och gråtit lite till. Nu är dte i alla fall bara en vecka precis till jag och adde drar te fbg, det e så sjukt skönt.
Ska bli underbart o se alla och kramas och lipa antar jag att jag kommer göra en o annan gång.
Idag har jag imellan mitt gråtande skrattande även tagit tag i plugget , gjort 2 uppgifter klart men dte könns väl inge speciellt med tanke på vad som komma skall he he, bokat flyg i alla fall för då komemr jag att befinna mig i v 30 och man får tydligen flyga fram till v 38 när det handlar om inrikes :) Jippie slippa 16 timmar ensam på tåg till Luleå:)
Nu är jag mest orolig huruvida jag kommer orka allt med tanke på att jag gått 6 mån o lite till, jobb hemma plugg, är ju superkänslig och bryter ihop om jag inte pallar städa :) Jag har även lite ont och har en del knasiga saker nu he he
men som sagt det e bara o kämpa tills man känner stopp, inte sant :)
Nu ska jag städa upp, dricka te , vila och sen kommer dte en stor familj hem idag :)

Puss

Lite seg va?

Har svårt o skriva just nu ..men det kommer väl. Som med alla andra så har man mycket att göra innan jul :)
Just nu på schemat, mycket jobb mycket läxor och så klart en massa julstök:)
Nu har jag läst min första uppgift, intressant:)
Nu kommer J hem så nu ska jag ladda kaffe :)
Ikväll ska adde stackaren dragit ut sin andra tand , hörntanden fram,han har tydligen för många.
Annars e allt bra med oss alla, friska och glada :)

puss

Puss

Idag blev jag firad:) en hel dag för tidigt:) Mysigt med frukost på sängen och sen paketöppning:) Av Alva fick jag en värmeljushållare :) av Adrian ett halsband med ett stort hjärta :) av Leon ett ljus i guld:) Av jojje fick jag ett underbart armband med fyra berlocker:) en ängel för bebisen i magen En stjärna för att jag är en , ett hjärta för att j älskar mig, och en nycke som går till hans hjärta:) Hur fint var inte det?? Sen mös vi o käkade god frukost och chokladtårta:) Vi bakade även knäck som Adde skulle ha med till marknad:) Sen var vi på marknad och sen handlade vi tacos:) Imorn ska jag unna mig en hudcårdsbehandling i stan :) Nu mysa och bara slappa p njuta :) Världens finaste familj har jag :)

Lycka

Ja lycka är precis vad som känns i mig just nu min lilla bebis där inne sparkar och det känns så mycket mer verkligt nu när jojje fått känna och få ta del av det jag känner varje dag :) ikväll fick även Adrian och Leon känna att det finns någon där inne som krånglar runt...nu är det nog mer förståeligt för de flesta:) bara Alva kvar som ska få känna :) helt underbart Gud va jag e lycklig:) jag har producerat ytterligare ett Liv till denna jord.... Ja:) Idag har jag jobbat , och ko det har blivit en del sista tiden men nu har jag faktiskt inga mer jobbtider:) nu fokusera på plugget o så öite julstök:) Nu snart dags o vila borde ta det lugnare än vad jag gör... Hade tre blodtrycksfall idag, Pözzzzzzzz

RSS 2.0