åland 2010


hm:)

Nope blev ingen sista minuten om man inte kallar en resa till grönan i stockholm för sista mminuten vilket det iofs var. Ugglorna har vart riktigt spontana denna vecka vilket är lite ovanligt. Måndags som sagt en tur till la stockholm...fint väder oc mysigt sällskap och en tur i vilda musen:) Sen en hel del promenixer runt om och spana in de snygga båtarna , eller snarare dregla och avundas lite :) Tisdag var en ganska lugn dag som innehöll att jag skulle spöa skiten ur Georgos i minigolf, hm nog pratat om det :) Onsdagen bestämde vi på förmiddagen att en resa till Åland kunde vara mysig, och så blev det,.verkligen en spontantripp utan att ens bokat rum eller något alls. Började bli lite nervös när 4:de hotellet mitt i (stora) staden sa att de hade fullbokat....jag e ju ingen spontanmänniska egenteligen, men det e ganska nyttigt och släppa kåsan ibland och bara följa strömmen. Till slut hjälpte den sista hotellägaren oss till ett fräscht fint hotell 1,5km utanför stan, ingen big buisness eftersom vi hade tylen med oss (bilen). Vi tog bilen på torsdagen och bara drog , flera mil åt ingenstans för att hitta ett mysigt och ganska enskilt bad. Hittade en jättefin plats med klippor ...men det gjorde alla andra oxå:) Vidare och spana, men hittade inget, det blev in till stadens hjärta igen för att bada på lilla holmen, lilla var rätt namn men såå mysigt. Det jobbigaste var att parken innan badstranden hade invaderats av fåglar, stora små ja alla möjliga sorter. Stora PÅFÅGLAR som lät som urtidsdjur satt i träden över en, lite läskigt. Efter badet åkte vi till rummet och fräshade upp oss för att sen kunna slå skiten ur

Sista minuten

Jag letar letar letar lite till...jag hoppas dra imorn 7.30 bort en vecka :) tjing tjing

I'll be ur commander

Idag är en fundersam dag....som faktiskt de senaste dagarna inget speciellt men många tankar, mest längtar jag hem. Funderinga på hur man uppfostrar barn utan att vara deras kamrater jag tror inte jag vet? Vad jag ska göra när jag pluggat klart nästa sommar? Aa i vissa lägen e jag nog en Uggla och i andra en noshörning:) Vill tattuera mig och även klippa mig.... Mycket jag vill just nu he he:) Idag har jag mest sprungit runt med lurarna i öronen och vart i min egna värld:) J undrar om det är något men det e ju inte det, bara mina egna tankar som behöver storstädas och arkiveras lite Ringde Stefan innan, gjorde inte min längtan mindre men jag fick skratta en stund och prata på min dialekt hihi:) Ikväll ska det grillas och se på vm, vem tar hem bronset:) Har planterat med....jord med gödsel ha ha det luktar bajs överallt nu, läge o ta en dusch va:) nu lite mer kaffe o mer grekisk musik och ytterligare tankar hem till mina nära o kära saknar er verkligen. Kramis

Sol inne sol ute ?


Jag åker alltid buss till o från jobbet, j tycker jag e konstig för att jag gillar att åka buss.
Jag älskar att åka buss, kul o se folk och sen följa dem på bussen ett tag, kul med nya ansikten, men herregud vad förväntar ni er...har jag mycket annat o göra hahahha..buss e min hobby lixom och det står jag för.

Dessutom är det min stund ensam, med hörlurar i kan jag drömma mig bort vart som helst. Just nu blir dte mycket housemusic i mina lurar och jag har faktiskt gjort Richie M äran att få återupplevas igen, so many things är en låt han gjordei slutet på 90- talet tror jag , men det e så shysst sound i den att jag kan lyssna på den när som helst, den gör mig glad och ledsen på samma gång, märkligt va :) Men jag är ju som alla vet ganska beroende av music.
När adrian föddes 1999 så lyssnade jag o hans pappa mycket på trance rave och house och det var faktiskt det enda han oxå somnade till i sin vagn ..lustigt, när jag spelar det idag på cd:n tror jag att han känner känslan men förstår inte varför. Brukar spela gamla cd:s jag har kvar sen den tiden, hans pappa var väl först med att bränna skivor hehhehe :)
Nu är han inte så liten längre , elva år och sover längre en sin mamma....hi hi ..dags o vakna snart och njuta av solen tror jag :)

Torsdag 3 veckor senare

En sammanfattning....sommar, sol, och massa händelser:)
Allt lugnt här :)
Många funderingar om hemma i FBG :)
Trodde aldrig jag skulle sakna så mycket, samtidigt som jag aldrig vill flytta hem igen...
Älskar Uppsala...mer än vad jag trodde...
Men nu hade jag behövt en dos av mina vänner och min familj :)
Jobbar mest och sen hem o umgås med la familia här, jätte nice dte oxå , men jag villö verkligen hem, hem till havet, saknar det såååååå:)
snart åka te jobbet, det e niiice....