Igår

Blev inte riktigt som jag tänkte mig. Skulle gått ut o käkat och kanske gått på bio....men ibland bara går det inte.
Ibland vill man bara inte.
Som tur är har jag ju världens mest förstående pojkvän och sambo som inte kräver det heller.
Det blev en kramig kväll istället framför teven, kikandes på halv 8 hos mig för att se syrrans kille gästspela men då  hade teve 4 klippt bort det, sugit juu av er tyckte jag.
Sov super gott inatt och vaknade nu av huvudvärk och ont i hela munnen, antagligen en rejäl dunder förkylning på g...drar täcket över huvudet och kollar på film, idag blir det I Love u philip Morris...

Puss o kram

Tiden går fort

Idag gick jag in i vecka 14, det sägs ju olika varje gång man är hos barnmorska så, ja ngn stans där omkring. Var där igår på inskrivning och dte var spännande, tänk att man glömmer på 11 år hur och vad man gjorde.
Men men alla prover var bra och jag mår fortfarande ganska bra, förutom den isittande huvudvärk jag haft ett tag, Igår vart jag helt nerslagen hela eftermiddagen och en större del av kvällen, samma idag. Hoppas dte blir något bättre när mina glasögon e klara...hoppas ...
Iförrgår kom km hem så adde e i sitt lyckorus just nu, han ringde tom och sa att han va magsjuk för att kunna åka hem fråns kolan och hem till km, jag kan inte bli arg fast jag kanske borde....
Jag ska lägga mig, ont i huvet igen ...blääää

Ha en bra dag :)

Oj torsdag redan

o jag e inte ens klar med min uppgift till gruppen, jag e helt slö, tänker inte så mycket just nu på annat en bebisen i magen. Vt inte vaarför, det enda jag gör är att organiserar hemma så allt är i ordning, känne rmig lite stressad över oredan som blev när vi fixade badrummet, måste slänga massa och sen uffa massakläder för att få mer plats, ja jag boar antar jag. När jag väl sätte rmig och är motiverad till att skriva in min uppgift och skicka in den så händer ngt annat....blä..

Jenny ringde innan, hon e gudmor till adde, en utav mina bästaste vänner. Skönt o prata med henne, hon är den mest lättsammaste jag vet. Hon berättade om våran vän,
som inte alltid har dte så lätt, varken emd sig själv eller med sina killar, och ärligt talat har man vart orolig att någon skall ringa och säga att hon lyckats, lyckats skära upp handlederna. tragiskt,
men i vilket fall så mådde hon bättre och dte önskar jag av hela mitt hjärta, jag gav henne en ängel i vintras som skulle vaka över henne när inte jag kunde, hoppas de är ängelns förtjänst.
Men sånt e livet och dte är jobbigt att behöva förlora närstående. jag ska åka hem v 44 och vara hemma några dagar och hoppas dte känns bra. Kramas med alla och se alla glada, det är min önskan, sen kommer inte jag ha tid, mycket plugg och praktik och sen mitt i allt en utbyggnad och en bebis och tre barn till.....älskar ju full rulle...så har någon lite spare time så bara kom, hi hi:)

Ha een underbar dag , nu kommer strax mitt lilla hjärta hem, då är det te och macka med han:)

Tisdag

En aning hängig idag med men men, bästaste jojje kom hem vid 11 och hämtade mig så jag slapp ösregnet...sen synkoll, visade sig att jag ser kasst med hö öga, ingen aning om det, men kunde kanske misstänka det iom min huvudvärk. Men ska göra en ny synkoll fredag, detta var bara till körkortet.
Sen käkade jag och Camilla på jallakebab, haha asgod kebab. Sen gick vi hem till henne och drack te och snackade förlossningar bebisar och allt annat. Vid 16 åkte jag med jojje och då hämtade vi ungarna, adde var hemma, kolalde msn på min tele o där va han, smidigt med all teknik va :)
Nu lagt 2 trötta och jag o adde ska kika på halv 8 hos mig , vårt favvoprogram, dessutom ska syrrans kille hans vafra med nästa vecka, kuuuuuuul.
Snart kommer jojje hem då blir det massa gott nytt te jag köpte innan :)Mysssssssssssssssssss

pöss

Fosterdiagnostik

När jag ringde min barnmorska för ngr veckor sedan blev jag erbjuden ngt som heter fosterdiagnostik. Det finns det eller moderkaksprov eller det här fostervattensprovet , fostervattensprov görs i v. 15 och är riktigt stor risk att förlora barnet. Hm jag valde den här diagnostiken där de bara skulle ta blodprover och ett ultraljud
på magen och det skulel kosta oss 1500:-.  Vad detta innebär är att via ett ultraljud och plus mina svar och ålder kollar en vätska som finns i nackspalten som då inte skall överväga 3,man kan redan då innan v 13 se om det finns chanser att barnet kan ha down syndrom risker eller kraftiga hjärtfel. Nu vet jag inte varför jag eller vi valde att göra detta, men jag tror att tanken är att jag är 33 har fått 6 missfall i mitt liv, är mamma till adrian och har två bonusbarn och att få ett handikappat barn för oss kanske skulle innebära en väldigt svår tid, nu vet jag ju inte hur jag hade gjort i alla fall eftersom jag tror på ödet, men man får veta inte svart på vitt men man får en risk siffra att ta ställning till'.
Min siffra var att jag hade 1 chans på 247, och jag trodde att den skulel ligga långt upp, men det berors ju helt på hur man ser det oxå. Barnmorskan på akademiska tyckte dte var en bra siffra, under 200 är riskfyllt menade hon på. Aja nog om det, undersökningen varade en timme ungefär, hom skulle ju försöka väcka den här lilla bebisen för att kunna mäta spalten på sidan och uppifrån och nerifrån, mivår bebis var mycket trött och rörde sig minimalt, men alla prover är bra och bebisen e frisk men bara trött, och de som känne rmig vet ju att jag älskar att vila ....
Men vi skulle väcka det här lilla livet emd att hoppa upp o ner med sån här gel på magen och kläder ostängda hahahah, hoppade och sen låg jag och drog magen till taket och dunnsade ner i britsen heheh så hon kunde få se spalten från alla håll, sist hostade jag och det verkade irritera bebis, det var kul för vi följde ju alla rörelser på skärmen framför oss. I övrigt såg bebisen frisk ut och nästa gång får jag bild, kanske lättare för våra barn att fatta vad som händer :) En speciell dag men verkligen intressant .......

Måndag morgon

Nu behagar skulis att gå upp, helt ärligt talat e jag helt slut idag, har skit ont i ryggen, så det lutar åt att byta säng.
Helgen var bra, mysig som tusan.
Söndagen spenderade vi
med att åka te city , handla trasig mp3 till adde, hyra film (skitbra)med robert de niro...typiskt mig att glömma titel. Käkaade lunch på en itialiensk resturang, för att sedan avsluta med att rösta på storgården.
Sen slängd vi oss i soffan ,
möz kollade på film.
Vid 16 fick vi sällskap av Hamze och Kari och de stannade på middag,
pasta och ostsås med kassler och bacon.
Sen var kl. 20 och en ny sittning i soffan, denna gången med lill skulis :)
Sen var det väldigt suddigt i sängen där när det var valvaka....
så vid 4 inatt imorse fick jag svar av jojje vilka som vann.....suck inte igen...4 år till med han,
i dont like....Nu e det snart dags för hem till gården och då blir dte znark säkert för jag e ganska trött idag :)

Tack alla för gratulationerna :)

Händelserik dag

Nu e jag trött, idag tog mycket energi och igår med.
Igår fick vi se vår bebis för första gången v 12 + 6 så här händer det grejer om ingen redan fattat det med tanke på rökstopp och kaffe stopp:)
Jag mår skitbra anyway och idag fick adrian veta att han ska bli storebror,
han tog det jättebra :) Idag åkte jag ade och jojje till hufvudstaden för att handla lite och hälsa på Julia och Philip,
det var jättekul.

Man blir helt slut av affärer att jag tom glömde handla ngt till mig själv,
ahha det måste vara once in a lifetime som skulis glömmer det :)
Aja men killarna e nöjda, dåe jag nöjd !
jojje e hos sin bror och jag skulel misstänka att de spelar NHL arcade,
adde är i boden och spelar sitt nya pc spel spore och jag då storstädat precis,

o nu bloggish ahhahaha snacka om tråkig men jag orkar inte mer
hahah så strax hämta in grabben o sen dega i soffan .

Puss o kram

Fredag vad gott

Änteligen dagen jag längtat efter en stund nu:) Nu sitter jag i bushållskuren och väntar för stressad som man e kan man lika gärna vara en timme tidig så e man säker:) sol idag vilket betyder att mina fem handdukar kanske änteligen hinner torka:) Skriver kanske sen.... Puss o tjing

Shit maj-britt

Vilken dag. Var på möte, vilken människa, kändes inte som det var första gången jag pratade med henne, ja underbar och jag fick all info jag ville ha, tusen tack :)
Åkte in te centrum , köpte mig en kebabrulle och pinna ner till jobbet o satte mig.
Vid 15 åkte jag hem med Jojje:)
Nu e vi hemmA och det mest märkligaste jag vart med om hände,
Adde har en vän här, en kille jag aldrig träffat innan.
Killen kom till köket där jag sitter och frågade mig om han fick stanna kvar på middag, överrumplad som jag blev svarade jag givetvis ja självklart. Då tackade han och gav mig en kram :) Det var märkligt, aja det e väl skönt om de blir känsliga istället för otrevliga och okontrollerbara vilket säkert kan bli ett annat skede i livet :)


Nu spagetti o köttfärssås, adde hoppar jämnfota YES hans favvo mat för resten av veckan var dte bara bajs som serverades he he:) sen läsa lite plugg böcker , om inte mina ögon trillar ihop då hi hi:)
Imorn akkis , mycket spännande ........kommer sova på nålar.

Puss

Panik

Såg en tjej på idol igår, ungefär samma frilla som jag, tänkte att jag klipper mig som henne, vips vips gjorde jag det och missade ungefär med 6 cm så luggen blev kortare än jag planerat, men så sa oxå någon igår kväll till mig att jag passar i allt så jag får tro på det då :) Neee ingen bild på det inte, kanske var dte bandit rocks fel att jag missade o klippte för mycket, ha ha ha :)

Strax kvällning

Ingen hemma merän jag, inte ofta denna tiden, adde är hos en polare och jojje jobbar sent :)
Lyssnar på gammal musik idag Marie Fredriksson, det e skönt o bara lyssna ..
Jobbat klart för idag, väntar på att huset ska låta igen.
Hoppas texten e lättare att läsa nu, har ändrat den till ett större snitt.

Så tjing tjing , nu te och tankar :)
TävlingMisswestbergdesign

Kolla in tävlingen och det snygga halsbandet :http://millahoman.blogg.se/category/tavlingar.html

Praktik dax

idag startade min praktik på Ebbagården. Väldigt intressant, vi ska jobba efter Antonovsky inte Maslow,det är två olika teoretiker som ser ålderdommen på två olika sätt, Antonovsky jobbar utifrån det salutogena synsättet,det alla borde jobba efter som överhuvudtaget jobbar med människor, att vi tar fram det personen kan istället för att inte fokusera så mycket på själva sjukdomen och ålderdomen, alltså jobba efter integritet och självbestämmande, visst låter det spännande.
Nu sitter jag hemma efter en god lunch på stan med Jojje(tack) fan glömde o säga tack...aja kinabuffe vart det och dte var himla gott och mysigt sällskap.
Mina tankar snurrAR just nu, inget engativt utan bara allmänt, skola, relation, och ja mitt kommande besök på akkademiska på fredag, och så klart möte på torsdag med biståndshandläggare, det är en full vecka, och ja förresten jag o j ska nog ha en date på stan imorn kväll....tyckte att vi kanske var värda det efter allt slit och alla tårar i det JÄVLA badrummet som vi nu älskar så klart av hela våra hjärtan, men inte under tiden det blev till....en o annan lugnande där hade inte skadat*L*. Dessutom ska jag hem till Camilla en kväll i veckan o dricka te o prata strunt, ska bli mys. På lörda ska jag jojje och adde till stockholm för att shoppa och hälsa på hos philip och julia och lilla casper, ska bli trevligt, så ni ser kära familj och vänner, mary har och göra ibland :) Saknar er men det vet ni, saknar er så in i norden, önskar det inte var så långt imellan .....

Nu ska jag skriva info papper till avdelning.....
Kramiz
Xtra många tankar till Gulla som ska hava när som :)

söndag we like

Idag fick vi sovmorgon till 09.40...det var behövligt, inte för att vi la oss sent för vi e ju numera panchisar haha 22.00 e det tack o godnatt, kanske blir så med tre barn i huset. Toan e strax kla, lister runt dörren bara, jippie, jojje har verkligen vart skitduktig.
Igår hade vi kalas för alva, hon blev 4, gud vad jag minns när adde fyllde 4, dom e inte alls stora. På kvällen blev det film kinamat och znark i soffan.

Just precis för en stund sen eller ja 16.30 kom jag på att adde skulle gå på kalas, lasergame mellan 16.18 ...typiskt mig, och vi bor ju en bit ifrån stan så det tar ju liute tid det med, han var dä'r prick 17 tack o lov och jojje  e kvar och fikar i stan hos hamze, onödigt o köra hem imellan...

Både leon och alva tjatar något otroligt på mej, tror de vet att de ska till sin mamma imorn, kanske lite seperationsångest, trist när d eåker, huset blir ganska tomt. Måste säga att det funkar skitbra just nu i familjen, alla har sin plats och alla e ganska lugna och vi har himla kul. Adde saknar km ganska mycket vilket kan göra det hela lite komplicerat, jag fattar väl det , vi levde ihop nästan 8 år...så e  det...:)

Idag har jag tittat på jojje ganska mycket, alltså skådat han, det är en fin person, ett underbart hjärta och han tar hand om mig, gillar det, gillar att han e så nyfiken ibland att jag skulle vilja strypa han, men jag gillar det hi hi......


ush vad jobbigt, nu måste jag sätta in fryspizzornai ugnen...............paniccccccccccccccccccccccccccc

Torsdag

Idag är det ...fan ont i ryggen och mår lite illa.....

Gjort en bra bit på handlingsplanen i alla fall....

Har hunnit bädda 4 sängar och plockat upp...
Har inte gjort mycket annat, funderar på att ta en promenaad, rensa tankarna.
Pratat med finaste gulla imorse, hon har tre veckor kvar till bebisen anländer, gud vad spännande.
Funderar på att packa ner ett barn i väskan och åka hem o hälsa på om tre veckor eller ngt :)

måste göra ngt med håret!!!


Jag tror jag slänger på en hatt och gömmer problemet hi hi

svejs

Idag är det onsdag.
Idag var jag o Jojje på inskrivning, där fick jag göra blodprover och lite annat, alla värden var toppen:)
Sen åkte jag hem till en sjuk son, men glad. Jag tror han änteligen har kommit över sitt humör, han e så go, underbar och snäll. Veckan har vart bra, alla våra barn har varit supersnälla och mysiga, märks att alla trivs här med oss. Byggnadskontoret ringde innan, vi har sökt bygglov,huset e för litet för alla oss, och tänk sen när det kommer fler, vad gör man då. Anyway ville de diskutera hur vi hade planerat bygganden, ja jag fattar ju nad så det får han ta beslut om.
Nu e jag hemma, myst med adde, bakar tosca kaka, ska göra grönsaktsoppa ikväll, allt flyter på.
Om circus 45 min är huset fullt,  underbart :)

Tjing tjing

Tjenis

Underbar helg, bröderna Dan och Björn var här, skönt med lite hemkänsla _:)
Plugget bara tutar på....handlingsplan nästan klar, underbara tejejr i min grupp, kul o jobba med.
Min chef är oxå en speciell männsika, inga hinder bara möjligheter, det gillas.
Idag mer plugg,många samtal.
Kl 17 stor familj hemma, mat mys och lite mer mys.
Imorn inskrivning för mej, tjoho :)
Ha en bra dag :)

Tjenis

Underbar helg, bröderna Dan och Björn var här, skönt med lite hemkänsla _:)
Plugget bara tutar på....handlingsplan nästan klar, underbara tejejr i min grupp, kul o jobba med.
Min chef är oxå en speciell männsika, inga hinder bara möjligheter, det gillas.
Idag mer plugg,många samtal.
Kl 17 stor familj hemma, mat mys och lite mer mys.
Imorn inskrivning för mej, tjoho :)
Ha en bra dag :)

Fy

Idag skulle vart en bra dag, kan visserligen bli bättre lite senare, men just nu e den skit. En ungdomsvän har gått bort, vilket får mig att gråta. Jag fixar inte sånt. Jag bara undrar varför, jag fattar inte, jag kan spekulera ihjäl mig.
J kom hem en stund, och det va inte heller bra, det blev bra sen, men suck vad strängt, har för många känslor idag helt enkelt. Nu huvudet under täcket innan adrian kommer hem.
Tjing

Dagens tanke

Har du någongång undrat eller tänkt över hur det som kommer ur din mun reageras av en annan individ?
Att du förstår det på ett sätt och att den som lyssnar förstår det på ett sätt?
Det misstaget gör jag varje dag nästan, i mitt huvud låter det skitbra, men när det kommer ut så sårar jag istället.
Jag måste lära mig att tänka innan jag talar, inte precis en egenskap jag besitter, men man kan väl alltid lära en gammal hund sitta , eller kan man inte ?
Jag ska hädanefter lära mig att fundera en gång xtra innan jag öppnar min mun, så jag slipper såra den jag håller av mest.

Torsdag

Idag tänker jag skita i att gå på föräldramöte, oansvarigt va, men jag pallar inte, huset e upp och ner vänt jag har tusen skolsaker jag har 6 maskiner tvätt och ett hem som borde städas.
Så ja jag pallar inte, för vi ska ta tag i smådetaljerna i badrummet i em, det måste ske, så man kan duscha normalt.
Nu ska jag ringa kommunen tänker jag och kolla om jag kan få hänga på en biståndshandläggare o se lite hur den organisationen funkar, hur tänket är. Det kan bli spännande. Sen ringa mentor och kolla när jag får komma och börja och sen se om vi kan starta skoluppgift 2 idag som är en gruppuppgift, kul.
Nu sätter jag igång, jag e såå laddad,
Har berättat min hemlis för mamma :)

Puzzz

Godmorning

En bra morgon:) Söta sms och ett stort leende på mig.
Har käkat ägg fil och druckit te, mycket gott.
Tråkigt o äta frukost ensam bara.
På min lista idag ahr ja nu på förmiddagen läsa klart plugg bok, skriva klart mitt projektarbete(renskrivas)
Sen vet jag inte, en tur till bauhaus och inhandla det sista, kanske stöta på Sanna där inne, hade vart kul..hon e så snäll.
Nu tebax till fistbook 5  min o sen piskan på :)

Ha en bra dag

RSS 2.0