Tiden går

ja nu går dte fort..idag är theo redan 1 månad stor.
Igår var vi och vägde och mätte och nu vägde han 4850 och var 59 cm lång, stor kille.
Skönt att han följer sin kurva tycker jag med tanke på gulsoten innan :)
Han är fin min lilla stjärna, snäll och himla envis.
I helgen som var had evi besök, mamma pappa och syster malin ifrån falkenberg, de tog husbilen. Passade jätte bra eftersom vi inte har så stort hus.
Vi var ute hela dagarna och gjorde grejer vilket var så skönt. Domkyrkan och slottet och långa promenader isolen.
Sista kvällen var i söndags så då grillade vi, kvällen innan hade mamma beställt grekisk mat av mig så då blev det grekisk moussaka och spenatpita och så klart tzatsiki:9 Lyckat.
Det var mysigt och änteligen få lite familj hit som kunde gosa med det nya tillskottet.
Nästa måndag åker jag till Älvsbyn en sista gång för att tenta och ta examen, det är pirrigt. Det som är mindre kul är att bästaste hanna då har opererat sig och inte kan vara med...hoppas hon orkar vara med på fredagen...
Jag ska bo hemma hos anna för hon byter bostad med sina föräldrar eftersom hon är ensamstående så då får jag även lite hjälp me d theo.
Veckan efter funderar jag på att åka hem till falkenberg en vecka och träffa mina systrar och bröder och mina bästa vänner. Man vill ju visa theo innan han blir för stor :)
Nu in till stan med jenny och fönstershoppa...ha ne bra dag :)

Pöss

Jag är förälskad

Mitt liv

Mitt allt

Hela universum

Kretsar runt min familj

Jag är bara så fullkomlig just nu

och inget saknas mig mer.......


Livet med Theo

Underbart

Mysigt

 


Dagarna med Theodor

Theo föddes i onsdags:) redan på kvällen när theo var 12 timmar åkte vi hem. Det upptäcktes ett litet blåsljud innan vi åkte. Ingen fara tydligen ganska vanligt hos nyfödda För säkerhets skull fick vi tid imorn fm för att kolla så det gått tillbaka När vi kom hem väntade Georgos bror med tjej och Adrian. Det kä des konstigt att komma hem med en Xtra person Allt e ju ganska overkligt än så länge Adrian reagerade ungefär som jag tänkt, han bara tittade och var mest sur för att han var så förkyld att han inte fick röra theo. Den första natten hemma var bra, han sov mestadels. En trött baby. på torsdag förmiddag åkte vi tebax till akkis för o kolla blåsljudet som nu var stängt tack o lov Så hem och mysa igen. Natten var mindre lugn denna gång. Inte så konstigt, dags o lära känna sin mor o far nu Fredag morgon kom bb hit för att ta lite prover och även kolla gulsoten Ingen skillnad direkt så stränga order om att mata så mycket som möjligt och även sitta i ljus Natten var lugn igen, man blir tydligen jätte slö av gulsot Lördag förmiddag kom bb igen för o ta nya prover, ingen skillnad. De tyckte att vi skulle åka in imorgon söndag för ett nytt prov. Sagt och gjort. Tyvärr hade det ökat denna gång så nu blev jag och theo inlagda på bb. Jag och theo kom idag runt 13tiden . Jag har ammat han och nu lagt han i solarium lampa här igente mig. Gud vad tråkigt att bara sitta här! Jätte bra att theo blir bra så klart, men vadå ingen teve inte ens en tidning, aja hoppas ett dygn går fort och att vi slipper mer än så. Han e duktig min grabb, han ligger dör i den lilla plastpåsen under lysröret och har tom några slags Solbrillor på sig Han ser ut som en gul liten fågel:) Nu ska jag återgå till att göra i get en stund till.

30/3 2011

Då föddes Theodor Theodor var beräknad till den 29/3 tisdag . Efter desperate houswifes där på tisdag kväll kändes det ganska hopplöst. Det kommer nog ingen baby alls. Jag sa till Georgos runt 22 att det känns lite knas, det är nog inte långt kvar. Jo känslorna gick som en berg och dal bana verkligen. Runt 23 började CSI och jag kynde i te riktigt koncentrera mig. Kikade på Georgos och hans ögon var väldigt tunga. Jag vill med vara trött , hatar när han somnar före mig!!!! I tredje pausen kluckade det till där nere. Knasig känsla minns jag att jag tänkte. 4 min senare hade jag helt plötsligt vatten rinnandes längs benen, jag ställde mig upp ganska fort tog tag o g .... Vattnet gick!!! Ok det är dax:) Jag stog kvar på min röda lilla matta oxe te sängen och bara sipprade Efter ett tag ringde vi in och de tyckte jag skulle öäggs mig o vila ett tag Vila???? Ha ha om Having à baby :) Vid 02 tog vi ett eget intiativ och åkte till akademiska Tur det 03 var jag öppen 5 cm :€ Denna gången provade jag lustgasen, fan säger jag bara aldrig mer. G satt ide te mig hela tiden och höll mig i handen och pustade mig och försökte få mig att dricka Han var en klippa och jag fattar inte hur jag hade gjort detta utan han. Allt gick ganska fort nu bör man tänker i efterhand. 05.44 kom en grabb på 4340 g och 54 cm lång Så det va ingen liten bebis:) Allt fick bra och en frisk pojk som var en ani g blå pga navelsträngen och sen lite gulsot:) Jag är så lycklig .......

RSS 2.0