Godmorgon

En ganska omotiverad trött och hängig marie sitter och ska försöka få något gjort vid datan idag.
har ringt opel och kollat om vi kan koppla ur airbagen i vår nya bil, men nej det gör man inte pga säkerheten och det e säkrare att ha bebis där bak. Ringt skroten och kollat vad det kostar och hämta vår lilla poe the hoe som står på infarten och tar plats, så ja lite fick jag gjort.
Nu ska jag kika igenom mitt ex-arbete och börja skriva lite, dte e inte lätt för egenteligen vill jag vara på förlossningen just nu....imorn är jag beräknad och imorn hoppas jag åka in om jag är lika exact som med adde så att säga, han var beräknad till den 19 jun men kom den 20 juni 03.51 så inte så mycket felräknat inte sant :)
Annars hur mår jag , jo fet o go är jag, rultar runt som en pingvin gör jag med ganska mycket humörsvängningarna och känslor som hoppar runt i mitt LILLA huvud just nu. Jag har ingen kontroll just nu och det skrämmer mig. Är ju så nyfiken på vem som bor där inne hos mig och hur dte lilla livet kommer se ut. Imorogn ska vi till barnmorskan igen pga många anledningar, jag är nog nervös..inte så lite heller...

Nu måste jag pilla i mitt arbete inann jag tappar dne yttersta lilla motovationen jag har :)

Puss o kram

Torsdag

Nu e väntan lååååååååååång....
Pratat med Stefan, födelsedags barnet:) Saknar han och saknar mina vänner där borta i lilla falkenberg:)
Ja tankarna blir alltid många när man pratat med de där hemma, inte för att jag skule vilja flytta tebax men för att jag hade så många goda vänner runt mig som jag kanskke aldrig sa att jag uppskattade så mycket som jag gjorde och gör.
Man känner sig ju dock lite bortglömd här borta, men jag hoppas verkligen snart ngn vill komma o hälsa på mig o min lilla familj :)
Om en stund kommer Philip O Julia med sina två barn, det ska bli kul o se de nya tillskottet Caroline, hon föddes i october så hon e säkert stor nu. Jag älskar verkligen bebisar så det e ju tur jag får en egen snart :)

Saknar er alla som ni vet ..mår bra men är en riktgt trött Mary just nu :)

5 Dagar kvar

6 dagar

Det e bara 6 dagar kvar. Känner mig: Trött - seg - livrädd - omotiverad - nyfiken - Ja känslor har jag gott om och nu är det en tidsfråga när bebisen Vill komma ut till oss:) jag tror fortfarande inte jag riktigt förstår vad som händer:) På fredag ska jag till barnmorskan för idag orkade jag bara inte Nu ska jag vila lite till man är väldigt väldigt trött:) Puss o kram

Fosterbarn

Det slog mig just vad det ordet egenteligen betyder, fast jag själv vart fosterhemsplacerad hela mitt liv och fosterbarn till två underbara föräldrar.
Jag är gravid och i början talade man om fostret där inne, nu pratar vi bebis.
Men foster , det låter så knasigt på något sätt, som att ta ut ett foster och förvara det i ett glas med vatten?
Som att ta hand om något som någon annan gjort och så är det ju,
men foster? Barnhem låter mycket trevligare eller ?
Ja jag har ju verkligen för lite o göra som har tid att spendera en hel förmiddag åt att fundera olika saker...ha ha
Men vad betyder då föräldrar..alltså för-äldrar?

Ny dag ny vecka och nu v. 39

Vad hände...är jag i slutet va min graviditet? A det sägs så...2 veckor kvar, enligt beräkningarna skall bebis ankkomma 29 mars. Spännande.
Idag har jag möblerat om bebissäng och hängt upp lite kort på syskonen ovanpå, det blev så mysigt.
Har även städat, fikat/lunchat med camilla, tog en kaffe på altanen, jätte fint väder.
Nu bytat musik på iphonen, det e så skönt med ny o fräsh musik änteligen:)
Snart kommer g hem, kaffe och lite tjöt kanske :)


Jag mår fint för er osm undrar, massa förvärkar idag så vem vet...det kan ju bli när som :)Musik som bebis får höra just nu :)

Ne-Yo - Lonely Again (NEW SONG 2011!!!) HQ

Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Young Wild And Free (New Music 2011)

Tiësto New Song 2011 ( Mix)

David Guetta ft. Akon -  Where is the Dance {NEW 2011 SONG}

David Guetta - New 2011 (Dj ILJANO Bootleg Ultimate Version)

New Boyz ft. Tyga - Active Kingz (New Music February 2011)

Jason Derulo - Fairytale (new song 2011?)

Black eyed peas - Don't stop the party (New song 2011)

Lil Wayne ft. Drake - Sandman (new song 2011)

RoCK CiTY - GiRLFRieND ( 2011 NeW SoNG )

DRaKe - BeYoND THiS ( NeW 2011 )

YoUnG MoNeY - iN THe CiTY ( NeW SoNG 2011 )


Oj oj oj

veckorna går fort.
Alla mina tankar är i en enda röra nu.
Snart ska jag in, hur ska det gå, kommer dte göra ont..kommer jag märka det, kommer jag skrika??????
Jo jag fattar att jag kommer märka det och bla bla bla..men dte känns så overkligt..har väntat så många år på detta..och nu är jag rädd..jag e fanimej livrädd!!!
Mest rädd är jag nog för att jag är 12 år äldre än med adrian...man e ju inte så smidig längre..ha ha:)
Idag gick jag o adde upp 06.20 för då åkte första halvan av vår familj...sen tänkte jag att nu jävlar ska jag plugga...och var tror ni mitt block ligger då..jo i bilen..var e bilen..jo i storvreta hahah jag dör,,,jag ska inte plugga..jo men lite har jag gjort i alla fall...umgås med adde kan man ju alltid göra, han e  hemma 4 dagen i rad för sin förkylning...så vi ska baka sen..
men nu tror jag att jag hoppar i säng en stund,,,blev väldans trött,,,hihi
Tjock e jag för er som undrar...sprängs när som....he he 18 dagar kvar så vi får se :)

Pöss o kram

Tuesday

Motivationen på botten när det gäller plugg...
Borde så mycket men pallar inte..
Helgen var vi ensamma helt utan barn, jätte skönt. Inte gjort så mycket mer än vart hos Jojjes mormor och morfar och lunchat. Jo förresten på fredag kväll kom hans bor med tjej och käkade och lämnade alla fina gåvor de köpt i thailand...rara människor som köper åt en 5 personsfamilj he he :) Vi pratade även lite om att nu är dte ju dags när som,,,då kunde vi ringa precis när som, det känns oxå bra...inte lätt o väcka tre barn mitt i natten och köra runt och lämna och ha sig. Så en paniksak släppt...tvättstugan är upptvättad, ytterligare ett stressmoment. Borde plugga mer men jag  e helt omotiverad ...så det emsta e ordnat, dock ingen barnsäng..har inte råd just nu, blev en tuff månad med både ny bil och ny vagn :)
Om en stund kommer jenny med sina två barn, Alva och Adde e hemma idag och har hjälpt mig dammsuga och lite annat..skönt:) Nu spelar de hockey-spel och är faktiskt vänner Hi hi :)

Pöss o kram

Fredag

Oj vad tiden går fort:) Igår kom världens finaste grabb hem från träningen Och gossa med mig, jag hade nog lite förvärkar för det spände o hade sig Det e väl normalt med 25 dagar kvar va!!!!! Han la filtar på mig o höll på p kl var bara 19 Han fixade kvällis o läxor helt själv Imorse väckte jag han och överraska han med frukost :) Namnsdag idag så då fick han ett litet kort och en god frukost Nu sitter jag på espresso house och väntar ut tiden till biblan öppnar 09 Ska plugga lite o sen hem till Camilla på lunch .. Tredje dan vi ses, skit kul :) Sen är det barnmorskan vid 13 och håll tummarna att baby ligger med huvud ner:) Puss o kram

Adrian har sportlov i falkenberg


Den nya barnvagnen och den nya bilbarnstolen är hemma !!

RSS 2.0